Nieuws


Zomer Winactie!

Deze zomer doen we een leuke winactie! Spaar de letters en raad de slagzin en win een springkussen voor 1 dag! Klik op onderstaande link voor meer informatie en het deelnameformulier.

Zomer Winactie


Ijskar door Appingedam

Heeft u de ijskar al gespot bij u in de straat?

Sinds enkele dagen rijd Rondhuis Entertainment met de ijskar door de straten van Appingedam.

Op de facebookpagina Damster Ijsjes staat meer informatie.


Bijscholing ballonartiest bij United twisters

Inmiddels weer een nieuwe uitdaging! Leuke nieuwe creaties van ballonnen gemaakt! Leerzaam, creatief en gezellig!


Cursus met succes afgerond

Op 20 april mocht ik mijn certificaat van de Jan Klaassen Academie in ontvangst nemen. De cursus was zeer inspirerend en leerzaam. Naast de geschiedenis van het poppenspel heb ik geleerd om zelf een echte poppenkastpop te maken!


Geloof en een hoop Liefde

In de week van 23 maart zend de EO de serie Geloof en een hoop Liefde uit. Hierin wordt een bezoek gebracht aan Appingedam. Met het Damster Poppentheater heb ik opgetreden op basisschool  De Triangel, waar we maar liefst ruim 150 kinderen en ouders mogen ontvangen. Het videofragment is hieronder terug te zien.Cursus Poppentheater te Amsterdam

Om mezelf te verbeteren in het poppenspel volg ik momenteel een interessante cursus Poppentheater aan de Jan Klaassen Academie te Amsterdam.

Niet alleen het spel staat hierin centraal, maar ook het maken van poppen en de geschiedenis van het poppenspel komt aan bod.

http://www.janklaassenacademie.nl/